Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2018. január 17., szerda

Bejelentkezés - Játékkal kapcsolatos felhívás

Sziasztok!

Elég régen jelentkeztem, ennek csak egyetlen egy oka van, mégpedig a vizsgaidőszak, aminek épp a közepében vagyok. Február 8-ig sajnos csak minimális netes aktivitással rendelkezem, mert eltemettek a tételek, ezért sűrű elnézéseteket kérem. 
Körülbelül én is így nézhettem ki tegnap
Már magamnak megígértem, hogy ez volt az utolsó, hogy visszaültem az iskolapadba. Négy szakma már bőven elég lesz (legalábbis remélem). 



Nos! Miután kipoénkodtam magam a jelenlegi helyzetemen (a képeket a tesómnak köszönhetem, ő küldte át ezeket, tekintve hogy tudja, micsoda vizsgadrukkom van) itt van az, ami miatt a bejegyzés igazán létrejött. 

JÁTÉK! 
Ugye emlékeztek hogy ígértem nektek egy játékot, mert az oldal látogatottsága újabb kerek számot ért el, plusz ugye a blognak is szülinapja volt novemberben?
Nos, én nem felejtettem el amit ígértem, és töröm a fejem, hogy miként is kivitelezzem majd. Azt, hogy mit kell majd a játékon résztvevőknek tennie, még kigondolom, viszont még az sincs meg, hogy mi legyen a nyeremény. Ebben  kérném a Ti segítségeteket. Akár itt hozzászólásban, akár a blog facebook-os oldalán üzenjétek meg nekem, hogy melyik könyvért szeretnétek majd játszani. 

Választási lehetőségek: 
1. Samantha Shannon: Csontszüret
2. T. S. Thomas: Londinium hercege
3. Katarzyna Miller – Monika Pawluczuk: Nőnek lenni és nem bedilizni 
4. Sarah Winman: Amikor isten nyúl volt
5. Karin Tidbeck: Amatka

Szavazni február 10. 20:00-ig lehet. Addigra túl leszek a vizsgákon és talán kiötlöm, hogy mi legyen a feladat azért, hogy megnyerhessétek a kiválasztott könyvet. Ha sok szavazó lesz, még az is lehet, hogy két nyertes, s ezáltal két könyv (1-1)  talál majd gazdára. Persze ez csak tőletek függ. 
Szavazásra fel! :)


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én bármelyik könyvnek nagyon örülnék,még egyiket sem olvastam.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én a T. S. Thomas: Londinium hercegére szavazok, de bármelyiknek nagyon örülnék! :)
    Kitartást és sok sikert a vizsgákhoz!

    VálaszTörlés