Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2019. április 29., hétfő

Nyereményjáték

Szép hetet mindenkinek!

Először is elnézést kérek az eltűnésért, sajnos ledöntött a lábamról egy jó kis vírus, aminek köszönhetően második hete nem igazán vagyok erőm teljében, a gépem is napokon át kikapcsolt állapotban pihent. Cindi Madsen könyvét már elolvastam, a vélemény szépen lassan készül, és már a következő olvasmányom is megérkezett, ami nem lesz más, mint a Partvonal kiadó égisze alatt megjelent legújabb Rachel Hollis könyv, a Szabadulj meg végre a hazugságoktól, hogy az lehess, aki valójában vagy!

Azonban a bejegyzés (ahogy a cím is mutatja) egy egészen más okból jött létre. Nyereményjátékot hirdetek, ugyanis az összes oldalmegjelenítés már 105.000 felett jár, ha pontos akarok lenni, akkor oldalmegjelenítés összesen: 105 949.  Ezt pedig nektek köszönhetem. 

Hogy mit lehet megnyerni? 
André Aciman: Nyolc fehér éjszaka című regényét. 
Mit kell tennetek, hogy megnyerjétek? 
Mivel április 25 és 28 között volt a 26. Budapesti Nemzetközi könyvfesztivál, így arra lennék kíváncsi, hogy ott voltatok? 
Ha igen, akkor milyen könyvekkel tértetek haza? Mely kiadók standjainál nézelődtetek, illetve kikkel dedikáltattatok? 
Ha nem voltatok, akkor a kérdés az, hogy tervezitek, hogy egyszer kilátogattok a könyvfesztiválra vagy esetleg majd júniusban a Jubileumi ünnepi könyvhétre? Milyen könyveket szeretnétek beszerezni? Mely szerzőkkel dedikáltatnátok? 
+
Mit gondoltok mi szól az ilyen rendezvények mellett, vagy épp ellen? 

Ha válaszoltok a kérdéseimre, akkor azt kérlek email-ben tegyétek meg a már jól ismert: ariadne0603@gmail.com címre elküldve. Tárgyként a nyereményjáték szó szerepeljen. + Írjátok meg, hogy milyen néven szeretnétek a sorsoláson szerepelni. 

A játék 2019.05.18-ig tart, sorsolás és kapcsolatfelvétel a nyertessel 2019.05.19-én (vasárnap). A nyeremény eljuttatása a nyertesnek a következő héten. 
A könyvet vagy futárszolgálattal, vagy igény szerint foxposttal juttatom el a nyerteshez. 
Postázni csak Magyarországon belül tudok, így kérem minden jelentkező rendelkezzen magyar postacímmel. Akár rokoné, baráté is jó, ha az illető vállalja hogy átveszi számára a küldeményt. 

Sok sikert, jó játékot!

U.i.: Minden email-re igyekszem 72 órán belül válaszolni, ha nem kaptok visszaigazolást, akkor nem érkezett meg az üzenetetek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése