Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2014. december 31., szerda

2014 margójára

Még pár óra van hátra a 2014-es évből, s ilyenkor általában számot vetünk, hogy mit és mennyit haladtunk az év folyamán. Idén több régebbi olvasmányomat is újraolvastam, így a számomra új könyvek kicsit a háttérbe szorultak. Kicsit elmaradtam a bejegyzésírással is, ígérem pótolni fogom az elkövetkezendő évben. 

Az idei év több szempontból is hozott újat, változásokat, és visszatekintéseket a régmúltra is. Összességét véve egy elég kemény éven vagyok túl, remélem a jövő év inkább pozitívumokban fog gazdagodni! Mindenesetre újabb mesemegjelenést tudhatok magaménak, még ha még mindig nem saját kötetről is van szó. Az olvasmánylistámmal is haladtam, igaz az ütem nem olyan volt mint szerettem volna, de az élet néha közbeszól. 

Köszönöm azoknak, akik velem tartottak az év folyamán ilyen vagy olyan formában, hiszen tőletek kaptam erőt, bátorítást, bizalmat, és rengeteg szeretetet. Szuperek vagytok!

Kívánok nektek jó egészséget, boldogságot, békességet, sikereket és szeretetteljes évet a jövő évre is! :) Legyetek jók, s éljetek meg minden pillanatot! 
Remélem jövőre továbbra is "találkozunk". 
Sziasztok! Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése