Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2016. augusztus 7., vasárnap

Eredményhirdetés

Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki velem játszott a 2016.07.29-én meghirdetett játékon.

A sorsolást ezúttal a http://www.miniwebtool.com/random-name-picker/ „segítségével” hajtottam végre, az eredményt pedig itt láthatjátok: 


Gratulálok!
E-mail-ben jelentkezem a részletek miatt.

Katalin könyvajánlója pedig nem másról szólt, mint Jeffrey Archer Clifton-krónikák sorozatáról, amit lentebb el is olvashattok. Köszönöm Katalin. 

"Én Jeffrey Archer Clifton-krónikák c. könyvét ajánlanám. A krónika 6 kötetből áll, amelynek 6. kötete az idén jelent meg.A Clifton-krónikák lapjain Harry Clifton életét ismerhetjük meg 5-6 éves korától kezdve. Miként kerül ki a szegény hajóépítő családból, jótevők által iskolába járhat. Barátságot köt Giles Barringtonnal a Barrington hajótársaság tulajdonosának unokájával. Barátságuk egy életre szól. Harry feleségül veszi Giles húgát Emmát, családot alapítanak. Közben Harryből Angliában és Amerikában híres író lesz, Warwick felügyelő híres figurája megformálása révén.Természetesen ezt a regényt is átszövi a barátság, szerelem, bosszú,ármánykodás. Nekem nagyon tetszik, könnyű olvasmány, olvastatja magát nagyon, letenni is nagyon. Én az első öt kötetet olvastam és egy gondom volt vele, hogy nagyon rövid volt nekem, pedig kötetenként 300-400 o.Ezt a regényt nagyon ajánlom mindenkinek az első 40-50 oldal elolvasása után nagyon megragadja az embert.Jeffrey Archer Clifton-krónikája a Generel Press kiadó gondozásában jelent meg. A könyv Szépirodalom-Felnőttirodalom-regények kategóriában szerepel. Clifton-krónikák kötetei:1.kötet:majd az idő eldönt2.kötet:Apám bűne3.kötet:Féltve őrzött titkok4.kötet:Gondold meg  mit kívánsz5.kötet:Erősebb a kardnál6.kötet:Ütött az óra"
A könyvajánlások között szerepel Melissa Moretti, Vavyan Fable, Nora Roberts, Veronica Roth, George R. R. Martin,  Jo Nesbo, Leiner Laura, Marni Bates, Jodi Picoult, Jonas Jonnasson, Pittacus Lore könyvei, igen széles palettát vonultattatok fel, amit ezúton köszönök. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése