Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2016. december 1., csütörtök

Blogszülinapi játék - Sorsolás

Sziasztok! :)
Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki velem játszott az ötödik blogszülinapi játékon. Rengeteg érdekes válasz született, aminek szívből örülök. 

Ahogy azt az egyik résztvevő megjegyezte, egy kicsit cseles volt a játék, mert többféleképpen lehetett értelmezni az "életed regénye" kifejezést. Ez nem volt véletlen. Hiszen minden embernek más az élete regénye. Van aki a saját életére asszociál és annak történéseit felhasználva írná meg azt a bizonyos regényt, míg mások a fantáziára alapozva alkotnának a szórakoztató irodalom berkein belül. S nem utolsó sorban volt olyan is, aki segítőkönyvet írna, hogy másoknak segítsen az önmagukra találásban, az életben való helytállásban. Széles a paletta, és igen színes egyéniségek gondolatait volt szerencsém kicsit megismerni. Határozottan bátorítanálak titeket abban, hogy írjátok meg a fejetekben már megszületett regényt. Az írás folyamata is maga egy útkeresés és tapasztalás, ami csak gazdagíthat minket.

A sorsolást ezúttal is a http://www.miniwebtool.com/random-name-picker/ „segítségével” hajtottam végre, az eredményt pedig itt láthatjátok: 

Gratulálok! :) A többiek se csüggedjenek, lesz még játék, ha minden jól megy a következő akkor, ha a látogatottság meglesz a bűvös 50.000 :) Jelenleg 48 741-nél járunk. 

Szép napot mindenkinek! :) 

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Gratulálok! :)

      Ariadne, neked pedig nagyon köszönöm a játékot! :)

      Törlés
    2. Én köszönöm a részvételt, és a választ. :) Szívesen olvasnék utazásokról, kalandokról, amit említettél. :) Szép napot!

      Törlés