Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2017. január 29., vasárnap

Játék - Eredményhirdetés

Sziasztok!

Véget ért a játék, köszönöm mindenkinek, aki részt vett benne és színesítette ezzel az ismereteimet. 

Pontosan 115 fő jelentkezett a játékra, s ebből a 115 emberből a miniwebtool random sorsolója segítségével egy győztest sikerült kisorsoltatni.
A szerencse most nem másnak kedvezett, mint Horváth Hella, ezúton is gratulálok neki, s egyúttal jelzem, hogy megy az e-mail is, amiben elkérem az adatait, hogy mielőbb eljuttathassam neki a nyereménykönyvet. 
Ami igazán érdekes volt ebben a játékban, hogy három olyan könyv volt, amire rengeteg voks érkezett, s csak néhány olyan, amire 1-1. Tehát mondhatom, hogy a legtöbb játékos véleménye alapján az alábbi könyvek voltak számotokra 2016. legjobb olvasmányai:
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara (erre érkezett a legtöbb "szavazat", illetve ezt a könyvet említettétek a legtöbben)
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten illetve maga Ambrózy báró eseteinek sorozata

Még egyszer köszönöm a részvételt mindenkinek, ahogy a kedves hozzászólásokat, véleménynyilvánításokat, visszajelzéseket is. 
A nyertesnek pedig szívből gratulálok. 

A következő játék várhatóan a bűvös 60.000 elérésekor lesz, addig is jó olvasást, rengeteg pozitív élményt kívánok mindenkinek! 


1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a lehetőséget a játékra, és nagyon-nagyon örülök (még soha nem nyertem semmit, szóval azóta is el vagyok ragadtatva)! :)))

    VálaszTörlés