Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2018. november 21., szerda

Blogszülinapi játék


Szép délutánt mindenkinek!

Az érzés, amikor rájössz, hogy annyira elhavazódtál, hogy elszalasztottad a saját blogod "születésnapját"... felülmúlhatatlan. 

Reggel még megvoltam róla győződve, hogy ma tegnap van.
2011. november 20-án indult a blog ezen a tárhelyen. 
Hét év... Rengeteg változás. Én is változtam, a blog is változott, bár személy szerint én inkább a tartalomra fektettem a hangsúlyt és nem a külső megújulásra. Nagyon sok dolog történt, amiket majd egyszer megosztok veletek is, ám most inkább jöjjön a játék, amit pár héttel ezelőtt beharangoztam a blog facebook-os oldalán. 

Természetesen a hagyományokhoz híven könyvet nyerhettek. Annyi változás lesz, hogy a játék végén kisorsolt nyertes választhat a felsorolt könyvek közül. Tehát aki nyer, azé a lehetőség. A félreértések elkerülése végett előre szólok, hogy a kérdések megválaszolása nem jelenti azt, hogy valaki nyert is, tehát addig se címet, se más személyes adatot nem fogok kérni senkitől, hiszen a nyertest megfogom keresni email-ben, és elkérem a postázáshoz szükséges adatokat, s akkor fogok arra is rákérdezni, hogy végül mely könyvet szeretné. 

A játék november 30-ig, azaz péntekig tart, szombaton sorsolok, hétfőn már szeretném magamnál tudni az adatokat hogy kedden vagy szerdán feladásra kerülhessen a nyeremény. 

Játszani most is mindenki játszhat, annyit kérek, hogy ha külföldi vagy, rendelkezz olyan magyar postacímmel, ahová a csomagot küldhetem (és legyen aki átveszi, mert futárral küldöm). Lehet rokoné, baráté, ismerősé. A lényeg hogy megkapd. 

A kérdések amikre válaszolnotok kell:
- Mi alapján választotok könyvet? 
- Mit vártok egy könyvajánlótól? 
- Szerintetek milyen témájú könyvekből kellene többnek megjelenni?

+1 csak az érdekesség kedvéért: Melyik a kedvenc karácsonyi könyvetek és filmetek? 

A válaszokat az ariadne0603@gmail.com e-mail címre várom. Az üzenet tárgyához annyit írjatok, hogy Blogos játék, hogy könnyen beazonosíthassam az üzeneteiteket. 
Kérlek a megfejtéseken kívül írjátok fel azt is, hogy milyen néven szeretnétek játszani. Akinél ez kimarad, azt az email-ben szereplő nevével írom be. Minden jelentkezőnek visszajelzek egy napon belül, ha nem kaptad meg, valószínűleg én sem az üzeneted. 

Aki mindenféle köszönés nélkül belöki a válaszokat és kész, azt figyelmen kívül hagyom. Elfogadhatatlannak tartom ugyanis, hogy olvasó emberek ennyire nem ismerik az illemet.

Könyvek amikből a nyertes választhat egyet: 
John Ajvide Lindqvist: Hívj be!  (Könyvmolyképző, Vörös pöttyös könyvek - vámpíros krimi)
Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja (Athenaeum kiadó - krimi, fantasy elemekkel)
Sara Blædel: Bízz bennem (Nyitott Könyvműhely - skandináv krimi)
Karin Tidbeck: Amatka (Athenaeum kiadó - sci-fi / fantasy / horror)
Kóbor Barbara: Az utolsó nap éjszakája (Athenaeum kiadó - lélektani krimi)

Játékra fel!
Ariadne 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése