Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2021. március 3., szerda

Happily Könyvklub - Ahol az olvasót igazi élmények várják

Üdv mindenkinek!

Általában egy adott könyvről írok nektek, most azonban szeretném bemutatni a Happily-t, mely a KönyvmolyGalaxis cégcsoport új márkája.
Már hetekkel ezelőtt hallani lehetett könyves körökben, hogy valami újra és különlegesre készülnek könyves berkekben. Naná, hogy figyelemmel kísértem, hiszen semmi jónak nem vagyok az elrontója, és nem szerettem volna kimaradni sem. A facebook-on nyomon követhettem a Happily oldal alakulását, folyamatos fejlődését. Volt szerencsém bétázni is egyet, mielőtt élesben elindult az oldal, szóval én tényleg mondhatni a kezdetektől jelen voltam/vagyok a könyvklub "életében".
Fotó: Bach Máté
Februárban indult el hivatalosan a Happily könyvklub, mely a személyes kapcsolatok ápolására helyezi a hangsúlyt, ugyanakkor számos előnyökkel és meglepetésekkel is kedveskednek a könyvklub tagjainak. Például az első 3000 regisztrált alapítói tag, számozott alapítói oklevelet kap (én a 78. vagyok és megkaptam az oklevelemet is), az első 1000 alapítói tag egy exkluzív alapítói vászontáskára vált jogosulttá, illetve 1001-3000. regisztrált alapítói tag exkluzív alapítói kitűzőre jogosult. Ezen felül minden vásárláshoz kapnak a klubtagok egy meglepetéskártyát, úgynevezett xCardot, mely a honlapon található információ szerint egy extra könyvjelző, egy felturbózott „szerencsesüti”: Inspiráló személyes üzenettől értékes kuponokig, exkluzív könyves ereklyékig tartogat számodra meglepetéseket.
Az alapítói ajándékkal az szeretnék elérni, hogy a klub tagjai még jobb érzéssel készüljenek újabb olvasmányaik keresésére. A Happily Klubtagság pedig teljesen ingyenes.
Alapítói oklevél, az egyik kedvenc Csukás István idézetemmel

S, hogy mi pontosan a Happily? Álljon itt a megálmodóinak, és üzemeltetőinek bemutatója: 

"Az új könyves közösség, a Happily Könyvklub a személyes kapcsolatok ápolásra fókuszál – amellett, hogy tagjainak számos meglepetéssel és előnyökkel kedveskedik, arra is figyelmet fordít, hogy kérdések esetén valós személyek, ne pedig gépek álljanak az olvasók rendelkezésére. Ehhez élő üzenőfelületet biztosítanak minden nap 8 és 20 óra között. A Happily csapata nem csak technikai jellegű kérdésekre válaszol: a kollégákhoz bátran fordulhatnak az olvasók könyvajánlásokért, személyre szabottan.
Fotó: Bach Máté
Az internetes világ, és így több webáruház is nagy reményekkel állította munkába a csetbotokat, de az emberi értelemre különösen érzékeny kérdésekben csalódást okoztak. A könyvek világának szinte minden kérdése tipikusan ilyen – ezért a Happily élő, az olvasmányok és a könyvesboltok világában járatos olvasószolgálatot biztosít a könyvek után böngészőknek. A világjárványhoz kapcsolódóan átrendeződött vásárlói szokásaink és az egyre fokozottabb elidegenedés különösen értékessé teszik a személyes, emberi megszólalást, választ, együttérzést, értő támogatást. A Happily számára különösen fontos a személyes kapcsolódások sokaságából épülő közösség, ennek értékei, megtartó ereje, és főleg: a közösség öröme, élményei.
Fotó: Bach Máté

A Happily Könyvklub megálmodója és vezetője, Katona Ildikó elmondta: különleges extrákkal szeretné élménydússá tenni a közösséghez tartozást. Kiemelte egyedi visszatérítési rendszerüket, melyben az egyes vásárlások után később pénzre váltható aranytallérokat gyűjtenek tagjaik számára."

Fotó: Bach Máté

Szeretnél betekintést nyerni a Happily világába? 

Itt megteheted: https://happily.hu

https://www.facebook.com/happilyweb

https://www.facebook.com/groups/408585926827982


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése