Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. június 30., szombat

Nora Roberts - Az elbűvölő mágus

"A csinos Rona helyettesíti apját azon az üzleti tárgyaláson, melyen az illuzionista Patrick Atkins televíziós fellépését szervezik. A lányt foglyul ejti a különleges varázsú mágus, és a férfit is lebilincseli a szebbik nem képviselője. Bár az új szám elmélyült munkát követel, képtelen a feladatra összpontosítani, mivel folyton a lányra gondol. A műsor Ronának is esélyt adna a bizonyításra önmaga, apja és most már Patrick előtt is. Közben tépelődik: helyes-e, ha személyes kapcsolatba bonyolódik Patrickkel, hisz mindig az apja irányította, s nem akar többé egy másik ember fennhatósága alatt élni. Amikor Patrick csaknem életét veszti a mutatványnál, a lány menekül, míg rá nem döbben: a szeretett férfi nem csak miatta kísértette a halált.."


Érdekes, izgalmas, romantikus, "varázslatos". :) Beleéltem magam Rona szerepébe, és imádtam Patrick karakterét. Ő is hasonló karakter, mint amire azt mondtam annó, hogy vagy orrba vágom, vagy beleszeretek :D  Szórakoztató, vicces, titokzatos, szeretetre méltó. 
Az ember olvasás közben úgy érzi, ő is részese a varázslatnak. :)

Pontozás: 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése