Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. július 1., vasárnap

Nora Roberts - A játék szabálya

"Amíg a baseballcsillag szemébe nem nézett, a lány azt vallotta: hajtás, hajtás, semmi pajtás! Egész zaklatott gyermekkora arra intette: soha, sehol, senkitől nem kerülhet függésbe. 
De mit tegyen most, sikeres tévérendezőként, akit a következő reklámfilm forgatására készülődve épp az a sportos, „nők bálványa” üldöz szerelmével, aki nélkül tapodtat sem juthat előre? 
Vajon csak megnyerendő meccset, vagy életre szóló szövetséget akar ez a jóképű, minden bevett játékszabályt mellőző férfi?"


Egy újabb kedvelhető Roberts regény. A lightosabb kategóriába sorolható, hiszen romantikus történet humorral tűzdelve. Természetesen komoly és szomorú dolgok is vannak benne, mint pl. amikor Brooke gyerekkorába nyerhetünk betekintést. Kedvelhető figura, aki zárkózott, mégis vágyik arra, hogy szeressék, de amikor ezt megkapja, akkor félelem járja át. Parks Jones egy akaratos, jó humorú baseball játékos, aki az ügynöke kedvéért vállalta el a reklámfilmben való szereplést. Szépen kibontakozik a könyvben a romantikus szál, a munka, és a humor. 
Szeretni való karakterek és egész érdekes történet várja az olvasót.

Pontozás: 10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése