Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. július 24., kedd

Christina Dodd - Forró szenvedély

"Nessa Dahl józan életet él - egészen addig, amíg Jeremiah MacNaught fel nem bukkan a városban, és a segítségét nem kéri egy bankrablássorozat felderítésében. Mac rájön, hogy Nessa álarca mögött zabolátlan lélek lakozik, és kettejük között forró szenvedély lobban fel. Amikor   azonban Nessa kideríti, hogy a jóképű nyomozó hazudott neki a kilétét illetően, és meggyőződése, hogy Nessának köze van a bűntényekhez, a férfi megtudja, mit is jelent valójában nyakig ülni a pácban…"



Meglepő, de a sok negatív vélemény után azt kell mondanom, hogy nekem nagyon is tetszett. Egyrészt jók voltak a szereplők, a téma sem volt rossz, az meg különösen jó, hogy a végére egy kegyetlen nagy csattanó maradt.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz
Nessa akárhogy is próbált távolmaradni Jeremiah Mac-től (MacNaught-tól) annyira sikerült közel férkőznie. Szóval nagyon. :D Harcos jellem, aki igyekszik valóra váltani az álmait, de Stephaszörny mindig az útjában áll.. (a bankfiók vezetője)
Jeremiah MacNaught egy nyomozónak adja ki magát (Jeremiah Mac néven), aki a Mardi Graas-i jelmezes banditák után nyomoz. Arra gyanakszik, hogy Nessa áll a rablások hátterében, de miközben egyre jobban megismeri őt és a kisvárost, bele is szeret a lányba. 
Érthető volt a férfi gyanakvása, indulata, "hazugsága" (tekintettel a férfi múltjára), ahogy a lány óvatossága, bizalmatlansága is.
A végén a csattanó, ahogy Gábriel közli a híreket Jeremiah-val, észbontó. És nagyon tetszett, ahogy Roberto Bartolini is meg lett említve (A baj magassarkúban érkezik című könyvből). 

Pontozás: 10/9,5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése