Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. július 3., kedd

Nora Roberts - A törvénytelen

"Sarah Conway, a finom kisasszony nyugatra utazik, hogy találkozzon gyerekkora óta nem látott édesapjával. Amikor egyedül találja magát Lone Bluff veszélytelennek nem nevezhető városában, egy jóképű pisztolyhős, a félig apacs származasú Jake Redman veszi védelmébe. Bár a férfi eleinte vonakodva vállalja az ártatlan leány őrangyalának szerepét, idővel azon kapja magát, hogy nagyon is élvezi e szerepet. Aztán már csak azt érzi, erőt vett rajta az ártatlan lány szépsége, és nincs más vágya, csak hogy a megingathatatlan jellemű Sarah-t asszonyává tegye…"



A Loving Jack széria első részében (Szerelmem, Jack) a főhősnő Jackie egy regényen dolgozott, aminek főhősei Sarah és Jake. Mivel sokan jelezték az írónőnek, hogy érdekelné őket ez a történet is, így a széria következő részeként magát ezt a történetet mutatja be. 

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Az elején egy kicsit röhejesnek tartottam, hogy rögtön azzal indít, hogy Sarah kocsiját apacsok támadják meg, és Jake megmenti, de utána mikor tovább olvastam, már értettem, miért volt ilyen fontos szerepe. 
Tetszett a kor ahová a történetet helyezte, és tetszettek a szereplők. Imádtam amikor Sarah megtépte a hivatásos prostit azért, mert bántotta az egyik lányt, és amikor Jake leszedte róla, és azt mondta hogy hízelgő hogy érte verekedett, a csajszi még őt is képen vágta :D . Eszméletlen vagánynak tartottam. Sokat mosolyogtam, és szurkoltam a hőseinknek, hogy egymásra találjanak végleg. Az már csak a hab volt a tortán, hogy amikor elrabolták a lányt az apja gyilkosai, és Jake a megmentésére sietett, a srácot meglőtték, Sarah meg lelőtte a férfi pisztolyával a gyilkost. Egy hónapig ápolta Jake-et, majd mikor az az idióta ellovagolt, a csaj utánament, a puskájával keresztüllőtte Jake kalapját :D A srác ledöbbent, majd feleségül kérte. Utána meg ledöbbent mikor Sarah közölte, hogy várandós. 
Kegyetlen sok történés, humoros jelenetek, romantika, és egy pimasz, jóképű cowboy, aki minden nő szívét megdobogtatja. :)

Pontozás: 10/8,5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése