Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. július 20., péntek

Christina Dodd - A baj magassarkúban érkezik

"Amikor Brandi Michaels rájön, vőlegénye azért repült Las Vegasba, hogy feleségül vegye a barátnőjét, zálogba csapja a jegygyűrűjét, vesz magának egy csábos ruhát, és egy fülledt éjszakát egy Roberto Bartolini nevű jóképű olasz idegen karjai közt tölt. Amikor Brandi egy gyilkos célpontjává válik, nincs más lehetősége, mint Robertóhoz fordulni - a férfihoz, aki vagy a megmentője, vagy a bukása lesz. Egy dolog azonban biztos: harc nélkül nem adja meg magát..."


Brandi egy rendes, becsületes, harcos nő, aki keményen dolgozott, hogy mindent elérjen, és hogy büszke lehessen magára, valamint bebizonyíthassa szemét apjának, hogy igenis értékes ember, és nem csak egy ostoba nő. Amikor a vőlegénye Alan (egy tetű) felhívja részegen és közli, hogy Las Vegasban van és megnősült, akkor Brandi elhatároz valamit, és ezt meg is valósítja. Ennek a tervnek a másik szereplője épp Roberto lesz, mivel első látásra vonzódnak egymáshoz. 
Roberto humoros, kedves, jó szerető, ám ékszertolvaj... Az együtt töltött éjszaka és hétvége után a lány még mindig nem tudja, hogy az új ügy amivel az ügyvédi irodában megbízzák nem más, mint Roberto ügye. 
Különböző veszélyeken verekedik át magukat, de a végén persze egymásra találnak. 
Szerencsére nem az a tipikus szirupos regény, így mondhatni számomra elég könnyed olvasmány lett.

Pontozás: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése