Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2016. október 11., kedd

Játék!

Amint azt már a facebook-os oldalon (https://www.facebook.com/ariadneolvasmanyai/) beharangoztam, a blog elérte a 45.000 oldalmegjelenítést. Ismét egy kerek szám. Úgy döntöttem, játékot hirdetek ennek örömére. 
Köszönöm, hogy velem tartotok. Másoknak valószínűleg nem olyan nagy dolog ennek a számnak az elérése, én viszont örülök, hogy ezt is megéltük. Egy hónap múlva pedig blogszülinap. Hihetetlen, mennyire rohan az idő. 

Ahogy azt már az előzőekben megszokhattátok, most is könyvnyereményért játszhattok.

A nyertes most Paul Hoffman: Isten Balkeze című fantasy könyvét kapja meg.
Ismertetője: “Idefigyeljenek. ​​A Shotover dűlőn található Megváltó Menedék neve egy átkozott hazugság, mert megváltásból egy fikarcnyit nem talál ott az ember, menedéket pedig még kevésbé.” A Megváltók Menedéke egy hatalmas, elszigetelt hely, ahonnan hiányzik az öröm és a remény. A legtöbb lakója még kisfiúkorában került oda, minden esetleges szándékuk és akaratuk ellenére, hogy hosszú évekig legyenek kénytelenek elviselni a Megváltó Lordok brutális zsarnokságát, akiknek a kegyetlensége és erőszakossága egyetlen célt szolgál – a Felakasztott Megváltó kiengesztelését. Senki nem ismeri ki magát tökéletesen a Menedékben, annyira végeérhetetlenek és kanyargósak a folyosói – amelyeket a vallási hevület évszázadainak bűze tölt be. Az egyik ilyen folyosón egy fiú áll és a sötét ablakon keresztül az éppen beérkező legújabb lakókat bámulja. Talán tizennégy-tizenöt éves lehet – nem tudja biztosan, ahogy senki más sem. Már rég elfeledte az igazi nevét, de itt Cale-nek hívják. Nem emlékszik semmire a múltjából. És nem tud semmit a jövőjéről… Üdvözöljük a Halál Angyalát.
Mivel elég sok könyvben említenek valamilyen zenét, arra gondoltam, hogy a kedvenceteket ajánlhatnátok, persze könyvcímmel és szerzővel együtt. Amennyiben mégse lenne ilyen könyv az általatok olvasottak között, akkor azt kérném, hogy írjátok meg nekem azt az előadót és dal címet, ami egy adott könyvről jutott eszetekbe.

Most is két helyre küldhetitek nekem a játékra való jelentkezést: ariadne0603@gmail.com vagy ariadne87@citromail.hu 
Az email-ben tüntesd fel azt is, hogy milyen néven szeretnél részt venni a sorsoláson.
Mindenkinek visszajelzek 48 órán belül, tehát aki nem kap választ, az küldje el újra, mert valószínűleg elveszett az éterben. 
A játék 2016.10.23. 23:59-ig tart, a sorsolás és eredményhirdetés pedig 10.24-én fog történni, amit a blogon és a blog facebook-os oldalán is közzéteszek. 
A nyereményt csak belföldön postázom, mindenki ennek tudatában jelentkezzen. Amennyiben külföldi vagy, de Magyarországon van ismerősöd, akihez mehet a csomag, már meg is oldódott a dolog.  

Tehát ahhoz, hogy részt vehessetek a sorsoláson, nem kell mást tennetek, mint: 
- hozni egy könyv címét és szerzőjét, amelyben megemlítenek egy dalt (kell az előadó és dalcím is)
VAGY
- hozni egy könyv szerzőjét és címét, amiről eszedbe jutott egy bizonyos dal (előadó+cím is szükséges)
Ezeket elküldeni nekem a megadott határidőig email-ben, azzal a névvel, amivel részt szeretnél venni a sorsoláson. 

A játék illetve az oldal megosztása nem kötelező, de köszönöm, ha megteszed. :) 
Szép napot és sok sikert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése