Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2011. november 21., hétfő

Lorraine Heath - Szerelemből kitűnő, A rejtélyes idegen

Lorraine Heath igazi romantikus írónak számít ahogy megtudtam. Egyik barátnőm unszolására vettem kézbe ezt a két könyvet, mivel néhány szereplő megfordul mindkét könyvben. Mivel nem szeretnék senkit befolyásolni, így először beillesztem a könyvek ismertetőit, aztán pedig jöhet az egyéni vélemény :D

Szerelemből kitűnő:
"Amikor Kelley Spencer visszaköltözik testvérével szülővárosába, kétségbeesetten reméli, hogy meg tudja védeni a tizenhat éves Madisont azoktól a veszélyektől, melyek Dallasban fenyegették. Madison szinte rögtön összetűzésbe kerül a törvénnyel, és kiderült hogy a rendőrkapitány nem más, mint Jack Morgan – a férfi, aki sok-sok évvel korábban csúnyán összetörte Kelley szívét. Kelley soha nem gondolta volna, hogy pont Hopefulban fog találkozni Jackkel… az egyetlen férfival, akit valaha szeretett.
Jack Morgan nem rejti véka alá, hogy egyetlen dologra vágyik: vissza akarja kapni Kelley Spencert. Lehet, hogy néhány évvel ezelőtt elhomályosult a szerelmük, de most már semmi nem tudja Jacket megállítani. Kizárólag Kelley sötét titka miatt fordulható visszájára a történet… Ekkor a lány örökre elveszítheti Jacket."

A rejtélyes idegen:
"Serena Hamilton nem az egyéjszakás kapcsolatok híve, de a magány, amely férje halála után rátelepszik lelkére, végül egy bárba sodorja, egyenesen egy izgató idegen karjába. Másnap arra számít, hogy mint rendesen, gúzsba köti a bűntudat, mert elvesztette a fejét… Ám van valami a titokzatos kalandban, ami azt súgja Serenának, hogy a vibrálás közte és a férfi közt több puszta testi szenvedélynél.
Hunter Fletchertől mi áll távolabb, mint hogy elkötelezze magát valaki mellett, ám a nő, akivel abban a lebujban találkozott, eddig ismeretlen érzelmeket kelt fel benne. A CIA titkos ügynökének megvannak a maga titkai. Amikor ezek kapcsolatba kerülnek Serena tragikus múltjával, Hunter attól tart, hogy a nő nem akar majd szembenézni az igazsággal. Vagy ami még rosszabb: ha igen, örökre elhagyja az egyetlen asszony, akit valaha szeretett…"

Mindkét könyv tartalmazza azt, amire titkon majdnem minden nő vágyik. Romantikát, izgalmat, akciót. Nekem legalábbis ezek előfeltételei az ilyen könyveknek. Őszintén szólva az édes-nyálas könyvek helyett jobban szeretem azt, ami akcióregény egy pici romantikával és humorral fűszerezve. Ehhez képest ez a két könyv is kellőképp le tudta kötni a figyelmemet. Olvastam már jobbat is, mivel nekem Linda Howard Mr. Tökéletes című könyve jobban bejött, viszont rosszabbat is láttam már, és ez a két könyv nem tartozik nálam az egyszer olvasottak kategóriájába, pedig van egy pár ilyen.

Mindkét könyv pontozása nálam 10/7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése