Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2016. december 24., szombat

Karácsony

Kedves olvasóim!


Alig 7 nap és vége az évnek. Vannak akik örülnek annak, hogy lezárul a 2016-os esztendő, míg mások sajnálkoznak emiatt. Én személy szerint az előbbi kategóriába tartozom. Bár történtek jó dolgok is az évben, voltak nagyszerű olvasmányaim, ez az év mégis bővelkedett tragédiákban és szörnyű megtapasztalásokban, így reménykedve várom a 2017-es évet. 


Mindenkinek tiszta szívemből kívánok áldott, békés, szeretetteljes és boldog karácsonyt! Remélem, hogy mindenki úgy tölti, ahogy szeretné. 
"Van a csoda...Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek...Ez a karácsony csodája." Csitáry-Hock Tamás
Lesz majd még bejegyzés az idén, minimum kettő, de lehet három is, attól függ mennyire haladok a dolgokkal. Sajnos az éves tervemet nem teljesítettem, "köszönhetően" a sok negatív történésnek, ám 2017-ben majd újult erővel vetem bele magam az élmények tömkelegébe. :) 

Köszönöm, hogy velem tartottatok 2016-ban, remélem ez jövőre ugyanígy folytatódik tovább.  Az észrevételeiteket továbbra is szívesen fogadom akár email-ben, akár itt hozzászólásban. 

Külön köszönöm azoknak az íróknak, költőknek, és kiadóknak / kiadói munkatársaknak, akik megajándékoztak recenziós példányaikkal (több dedikált is), s ezzel hatalmas élményekhez, fantasztikus történetekhez, csodás emlékekhez jutottam. Az évértékelő bejegyzésemben majd ajánlani is fogok közülük. 


Mindenkinek a legjobbakat kívánom a jövőre nézve. :) Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése