Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2022. március 7., hétfő

Életjel

 Sziasztok!


Elnézést, hogy eltűntem, sajnos az elmúlt időszak történései jócskán rányomták a bélyegüket az olvasási kedvemre. Éveken át azt hittem, hogy az olvasási válság engem messziről elkerül, hiszen az olvasás számomra szenvedély, minden hangulatban megtaláltam a nekem kellő olvasmányt, ami sok helyzeten átsegített. Tévedtem. Engem se került el, de talán már kilábalóban vagyok belőle. 
Ezalatt az időszak alatt is olvastam azért (bár korántsem annyit mint kellett volna), csak épp a bejegyzés maradt el, ezt majd idővel reményeim szerint pótolni fogom. 

Egyik új szerző, akinek a könyveivel ismerkedtem: Kristen Callihan. 
Kicsit kiléptem a komfortzónámból, de egyáltalán nem bánom. A VIP sorozat abszolút jó bemutatkozás volt, mert az írónő stílusa és a történetek cselekményvezetése mind-mind a helyén volt. Bővebben egy későbbi bejegyzésben mindenképpen írni fogok a három kötetről, mivel elég sokat gondoltam a könyvekre miután befejeztem őket. Tetszett, hogy azon felül, hogy szórakoztattak és "gondolattereltek", még gondolkodásra is késztettek. Nem utolsó sorban pedig kiragadtak a hétköznapokból, amire nagy szükségem volt. 

Idén többségben újraolvasás volt, elővettem a régi nagy kedvenceimet, hátha visszahozzák a kedvem, s úgy tűnik működik, mert egyre gyakrabban érzek kísértést a könyvespolcaim mellett, s nem meglepő módon el is csábulok olykor. Megpróbálok minél többet olvasni, és írni is, hiszen mindkettő rendszeresen része volt az életemnek, s bevallom, hiányzik is.

Addig is vigyázzatok magatokra, próbáljátok kerülni a stresszt (már ha ez lehetséges) és raktározzátok el magatokban a boldog pillanatokat! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése