Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. június 26., kedd

Nora Roberts - Lehull az álarc

"Nora Roberts új könyvében a szenvedélyes szerelmet gyilkosságok és kisvárosi botrányok kísérik. Egy nő hazatér szülővárosába, de a múlt árnyai az elpusztítására szövetkeznek. Clare Kimball tíz éve szinte menekülve hagyta ott a marylandi kisvárost, Emmitsborót, és meghódította a művészvilágot. Nemzedéke egyik legígéretesebb szobrászának tartják. A siker sem tudja azonban elhomályosítani az őt kísértő lidérces álmokat, és emlékeit apja öngyilkosságáról. A siker csúcsán Clare hátat fordít New Yorknak, hogy szembenézzen a démonaival. A városka seriffje, Cameron Rafferty már az iskolában távolról csodálta Clare-t. Most, hogy a lány visszajött, a régóta parázsló érzés fellángol, és egyre szorosabb szálak fűzik őket egymáshoz. A múlt azonban ott kísért a nyomukban, és egy rejtélyes gyilkosságról kiderül, köze van mindkettejükhöz. Ahogy halad a nyomozás, Clare és Cameron rájön, hogy a gonosz ott leselkedik mindenütt, még azokban is, akiket a legjobban szeretünk, akikben a legjobban megbízunk. Vajon nem késtek-e el ennek a felismerésével?"


Izgalmas, sokkoló, és döbbenetes. Valahogy soha nem éreztem késztetést, hogy a sátánizmusról olvassak, de ebben a könyvben minden volt, ami ezzel kapcsolatos. A karakterek érdekesek voltak, Clare-t és Cameront nagyon kedveltem, sőt.. Cameront szívesen elfogadnám. Clare barátai imádnivalóak, és a bátyja Blair is jópofa. Alapjában véve tetszett a történet is, és a szereplők is. Bár azt hittem valamivel light-osabb lesz. És a vége döbbenetes. :D Aki elolvassa, tuti meglepődik. 

Pontozás: 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése