Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2016. november 20., vasárnap

Blogszülinap

Sziasztok!

2016. november 20. Öt éves a blog. Hihetetlen, hogy eltelt újra egy év. Ráadásul milyen gyorsan. Legalábbis ezen a téren.
Bár... erre az évre azt mondom, hogy 2016 nyugodtan eltelhet, hátha 2017 több jót hoz. 
A blog ötödik születésnapját úgy döntöttem, veletek ünnepelem. 
Ez mit is jelent? Természetesen azt, hogy könyvet fogok sorsolni. 
Melyiket? Samantha Shannon: Csontszüret című regényét. 
Miért pont ezt? A napokban sűrűn nézegettem a polcaimat és mindig ezen akadt meg a szemem. Lehet azért, mert nagyon szeretem a történetet, vagy ez egy jel, hogy "terjesszem az igét". :D Amúgy mindenkit megnyugtatok, teljesen új könyvről van szó, a saját példányomtól semmiképp nem válnék meg, sőt... már nagyon várom, hogy jövőre megjelenjen a következő rész (márciusra várható elvileg külföldön). Igen, sorozat, mindenki ennek tudatában játsszon, bár remélem ez nem riaszt el senkit. Magyarországon (és egyelőre külföldön is) eddig két rész jelent meg, ez az első, tehát ha tetszik (és miért ne tetszene?), akkor lehet bevadászni a második kötetet hozzá. :)

Mit kell tenni azért, hogy bekerülj a sorsolásra várók közé?
Küldj nekem egy e-mailt az alábbi címre: ariadne0603@gmail.com vagy ariadne87@citromail.hu "BLOGSZÜLINAP" megnevezéssel. Ne felejts el köszönni, mert erre háklis vagyok. Ebben az üzenetben írd meg, hogy: Ha megírhatnád életed regényét, miről szólna? 
Mindenkinek válaszolok az üzenetére, úgyhogy ha nem érkezik válasz 24 órán belül, akkor érdemes elküldeni újra. 

A nyereményt most is csak Magyarországon tudom postázni, tehát mindenki ennek tudatában jelentkezzen. Külföldön élőknél megoldás: ha van Magyarországon ismerős, kérdezz rá, hogy hozzá postázható-e a csomag, aztán majd ő átadja neked. :) 
+
A küldeményt DPD futárral fogom küldeni, úgyhogy a nyertestől (csak a nyertestől) a postázási adatok mellé kérni fogok egy telefonszámot is. 

A játékra jelentkezni lehet: november 30. Éjfélig. 
Sorsolás várható időpontja 2016. december 1.
Jó játékot, szép napot mindenkinek! 

Ariadne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése