Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2018. március 4., vasárnap

Eredményhirdetés

Szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek! 

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki évek óta velem tart a blogon, illetve a blog facebook-os oldalán, és hogy most is velem tartott ebben a kis rejtvényes játékban. Remélem legalább annyira élveztétek a megfejtését, mint amennyire én az összeállítását. 

A rejtvény kitöltve így néz ki: 

Azoknak a megfejtését fogadtam el, akik megírták nekem, hogy a középső, vastagított sávban mi volt a megoldás: Minden Nap Könyv
Illetve a "hol és milyen formában található meg a blogon" kérdésre azt a megoldást küldték, hogy: a jobb oldali sávban kép/banner formájában, vagy a jobb oldalon a bemutatkozás alatt hivatkozásként/képként/bannerként stb. 
Több megfogalmazás is született, én nem kekeckedtem, elfogadtam bármelyik fentebb található megoldást. A lényeg az volt, hogy mindkét kérdésre érkezzen válasz, ám ez sok esetben sajnos nem történt meg. Sokan csak felületesen olvasták el a kérdést, megírták az első helyes választ, de a hol és milyen formában kérdésre már nem küldtek megfejtést. Az ő megoldásukat sajnos emiatt nem tudtam elfogadni, ám még így is rengeteg helyes megfejtés érkezett, aminek nagyon örültem. 

Hogy miért épp a "Minden nap könyv" volt a rejtvény megoldása? 
Úgy gondoltam, összekötöm a kellemeset a hasznossal, és játékos módon ismertetlek meg titeket a fent nevezett oldallal. Örömmel olvastam több üzenetben is, hogy ötletesnek találtátok a megoldást, és hogy azóta nézelődtök az oldalon, mert pont ez volt a célom.
A honlap viszonylag friss, hiszen csak alig három hónapja üzemel, ám már így is rengeteg tartalommal találkozhattok rajta, ha böngészgettek. 

A fejlesztőknek köszönhetően átlátható menürendszerrel találkozhattok, ha felléptek az oldalra, és tényleg mindennel találkozhattok, ami könyvvel kapcsolatos. 
Van hírek menü, ami alatt többek között megtalálhatjátok a friss híreket illetve a programajánlókat is. 
A mindennapi fülecske alatt olyan nagyszerű almenükkel találkozhattok, mint a beleolvasó, a gyerekekkel kapcsolatos cikkek, vagy épp az egyik kedvencem, az "Aki író akar lenni" almenü, ahol többek között olyan szerzők mesélnek az íróvá válás folyamatáról, mint Bíró Szabolcs, vagy Nicholas Sparks. 
Az interjú fül alatt találhattok cikkeket, videókat, beharangozókat, melyek sok érdekes információt tartalmaznak. Számomra például érdekes volt olvasni az "A könyves polca" almenü alatt található írásokat. 
A Szerintetek menü alatt találhattok könyvajánlókat, a bővebben almenü alatt hosszabb terjedelmű könyvvéleményezést, ajánlást, illetve videós ajánlásokat bizonyos könyvekhez. Ez az a menü, melyben több blogger társammal aktívan közreműködünk. Itt is megtalálhatjátok könyvajánlóinkat, véleményezéseinket, s nem utolsó sorban a bejegyzések végén akár meg is vásárolhatjátok a könyveket. 
Ezen kívül van lehetőség a Minden könyv fülre kattintva a könyvek között keresni cím, leírás, szerző, kiadó vagy dátum alapján, illetve a Minden szerző fül alatt a szerzők között is válogathattok. 

Szívből remélem, hogy kedvet kaptok majd az oldal gyakori látogatásához, és a fent található ajánlók alapján szívesen belevágtok majd olyan könyvekbe is, amik esetleg kívül esnek a komfortzónátokon. 

Most pedig lássuk, hogy a miniwebtool kit sorsolt ki szerencsés győztesnek:


Gratulálok Patrícia! Hamarosan kereslek e-mail-ben a postázási adataid miatt. 

További szép délutánt / estét mindenkinek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése