Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. július 20., péntek

Heather Graham - Rajzold le holtan!

"A Miami-Dade megyei rendőrség megoldhatatlannak tűnő rejtély előtt áll. Már öt éve hiába keresik egy sorozatgyilkosság tettesét, amikor megint egy fiatal nő kegyetlenül megcsonkított holttestére bukkannak. Eközben egy autópályán különös baleset történik, amelyet sokáig egyedül csak Ashley Montague, a rendőr-akadémia tehetséges hallgatónője tart többnek balesetnél. Jake Dilessio nyomozó kezdetben sem a lányról, sem az elméletéről nem akar hallani, ám Ashleyt kiváló rajzkészsége miatt hivatalosan is bevonják a felderítésbe, így Jake kénytelen együttműködni vele. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és végül ugyanaz a szörnyű gyanú fogalmazódik meg bennük..."


Igazi krimi. Ébren tartja az olvasó érdeklődését, izgalmas, cselekmény dús. 
Szereplői szerethetőek, és kiszámíthatatlanok. (Legalábbis egy részük)
Ashley egy nagyon jó humorú, öntudatos lány, akinek pontos elképzelései vannak az élet bizonyos területeiről, és nehezen enged beleszólást a dolgokba. Makacs, önfejű, és igencsak harcias. Jake Dilessio nyomozó pont emberére akadt Ashley Montague személyében. Tetszenek a szócsaták amiket vívnak egymással. Jó párost alkotnak. Jake a jellemzés alapján igencsak megnyerő hímegyed. Tetszik a stílusa, a leírása, a személye. 
Nick, Ashley nagybátyja imádni való figura, tetszik ahogy apaként védelmezi a lányt, és az alap személyisége is megnyerő. Mindenkihez kedves, és segítőkész. 
Őszintén szólva én Lan-re gyanakodtam mindvégig, még akkor is, amikor előkerült Karen. 

Pontozás: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése