Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. július 2., hétfő

Nora Roberts - Szerelmem, Jack

"Jack MacNamara békésnek tűnő házat bérel egy floridai strand közelében, hogy nyugodt körülmények között dolgozhasson történelmi regényén. Még álmában sem gondolja, hogy a bérbe adó rokonnak nincs joga az ügylet intézésére. Így aztán jókora kalamajka keveredik, amikor üzleti  útjáról visszatérve megjelenik Nathan, a ház tulajdonosa. A lány igyekszik rávenni, hogy legalább addig maradhasson, amíg befejezi a regényt. Cserébe vállalja, hogy főz a férfinak. Most már csak arról kell meggyőznie a pontos és rendszerető életét a legapróbb részletekig megtervező agglegényt, hogy jócskán eltérő természetük dacára is egymás mellett a helyük. Bár a kapcsolat biztatóan mélyül, és Nathant elvarázsolja Jack kedves személyisége, a férfi visszariad a komolyabb elhatározástól. Még az utolsó pillanatban is azt méricskéli, vajon megéri-e kockára tennie néhány dolgot annak érdekében, hogy Jack karjaiban meglelje a sírig tartó boldogságot..."


Humoros, romantikus, könnyed történet, amit már megszokhattunk Roberts-től. Imádom Nora Roberts könyveit, mert az írónő annyira sokoldalú, hogy mindegyik könyve egyedi a maga nemében. Amikor humorra van szükségem egy kis romantikával fűszerezve, találok olyat a könyvei között. Viszont amikor akcióra vágyom, azt is meglelhetem nála. Ez jellemző mondjuk Fable könyveire is. :D

Ez a könyv a Loving Jack széria első könyve. Jópofa karakterek, rengeteg humor, és romantika. Az ember ezt a könyvet olvasva nem csak jól érzi magát, de ki is kapcsolódik. 
Tetszett, ahogy a két főszereplő hadakozott egymással.  Imádtam Jackie (Jack, Jacqueline) hebrencs, mégis őszinte és jópofa karakterét. Tetszett, hogy mindent kimondott, amit gondolt, és soha nem mondott alapvető hülyeséget. Könnyed volt és laza. Nathan pedig épp az ellenkezője. Görcsösen ragaszkodott a meggyőződéseihez, megrögzött agglegény, aki soha nem akar megházasodni azért, mert a szülei annó mély sebet hagytak a lelkén. Rengeteg vicces szituáción lesznek túl, mire egymásra találnak. Szórakoztató, és kikapcsolódást nyújt. Azt hiszem ezt bátran nevezhetem könnyed nyári olvasmánynak.

Pontozás: 10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése