Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. szeptember 8., szombat

Jennifer Crusie - Pasivadászat

"Kate vonzó és sikeres üzletasszony, mégis magányos. Három kudarcba fulladt jegyességét követően belátja, hogy létre kell hoznia a bombabiztos tervet, amelynek egyetlen célja van, a nagy Ő megtalálása. A Cabins üdülőhelyen csak úgy nyüzsögnek a lehetséges jelöltek: csupa előkelő származású, gazdag, törekvő, facér úriember Ám a szépreményű férfiak egy idő után hullani kezdenek, mint a legyek… Legalábbis Jake, az üdülőhely tulajdonosának bátyja így értékeli a helyzetet. Amikor rá hárul a feladat, hogy egy erdei baleset után megmentse a lány legutóbbi választottját, már világosan látja, hogy Kate a végzet asszonya, aki csak veszélyt jelent a férfiakra – őt is beleértve…"

Eszméletlen jó történet. Jó volt egy kicsit kikapcsolódni egy könnyed, humoros, romantikus történettel. Sziporkázó párbeszédek, fordulatos cselekmények jellemzik leginkább. Hihetetlen sokat nevettem, mindig tudtak meglepetést okozni a szereplők. Kate először kissé nyársat nyelt stílusban viselkedett, később azonban Jake társaságában feloldódott, és megmutatta a valódi énjét. Jake tipikus olyan férfi, akit vagy agyoncsapnék, vagy beleszeretnék. :D Szóval ilyen nem hiszem, hogy létezik. Mindenesetre jól szórakoztam olvasás közben, és tetszett, hogy happy end lett a vége. :)

Pontozás: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése