Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2012. december 30., vasárnap

Csökkentsd a Várólistádat 2013

2012. április 29-én új fordulatot vett az életem. Csatlakoztam egy közösséghez, ahol nem néznek rám UFO-ként, ha azt mondom, a hétvégémet olvasással töltöttem. Végre egy olyan társaságba csöppentem bele, ahol elfogadnak olyannak, amilyen valójában vagyok. Kellett egy kis idő, míg kiismertem magam az oldalon. Rengeteg kihívást találtam, amik arra ösztönözzek, hogy minél több könyvet elolvassak. Részt is vettem már egy párban, és meg is akadt akkoriban a szemem egy olyan nevűn, hogy "Csökkentsd a várólistádat 2012". A jelentkezési határidő 2011.12.31. volt, így szomorúan vettem tudomásul, hogy erről lecsúsztam. Nem olyan rég észrevettem, hogy megint elindul ez a kihívás, így jelentkeztem. Kíváncsi vagyok, hogy tudom-e majd teljesíteni a feltételeket, bár bízom benne, hogy 12 könyv elolvasása nem fog gondot okozni, mivel legszívesebben éjjel nappal olvasnék. A kérdés csak az, lesz e rá elég időm? :) Lesz, hiszen pár órát valahogy csak ki tudunk majd szorítani magunknak nem? 


Két listát szerkesztettem. Az eredetin rajta van 12 könyv, és van egy alternatív (szintén 12 könyv), amiből választhatok, ha az eredeti listán szereplő bármely könyvtől elmenne a kedvem. Holnap (2012.12.31.) a jelentkezési határidő vége. Holnap éjféltől már nem lehet jelentkezni, így aki még nem tette meg, szerintem itt az ideje. :) Személy szerint én próbáltam egy könnyed listát összeállítani, hátha kedvet kapok hozzá, mert mostanában főleg krimiket olvasok. :)

Eredeti lista:
Nora Roberts: A tudás kulcsa

Nora Roberts: A fény kulcsa

Nora Roberts: A bátorság kulcsa

Karen Rose: Számolj tízig

Alex Flinn: Csók, pont jókor
Vavyan Fable: Barbárság Tengere

Heather Graham: Halál a táncparketten

Judith McNaught: Örök bizalom

Mary Jo Putney: Selyem és titok

Mary Jo Putney: Selyem és árnyék

Mary Jo Putney: A selyemfátyol

Catherine Anderson: Megsebzett szív
Alternatív lista:
Catherine Anderson: Fantomkeringő
Catherine Anderson: Édes semmiségek
Catherine Anderson: Az ég kékje
Catherine Anderson: Csillogó szemmel
Catherine Anderson: A nap fénye
Catherine Anderson: A nap érintése
Catherine Anderson: Hajnali fény
Catherine Anderson: Csillogás
Catherine Anderson: Út a boldogsághoz
Edmond Rostand: Cyrano de Bergerac
Jules Verne: Várkastély a Kárpátokban
 
Jules Verne: Nyolcvan nap alatt a Föld körül
Nicholas Sparks: Üzenet a palackban


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése