Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2013. január 9., szerda

Heather Graham - Halál a táncparketten

Ismertető: "Lara Trudeau a táncversenyek koronázatlan királynője mindaddig, amíg véletlenül túl sok nyugtatót vesz be, és holtan esik össze a táncparketten. Doug O'Casey, Lara szeretője azonban arra gyanakszik, hogy nem baleset történt, s megbízza magánnyomozó bátyját, hogy járjon utána az eseményeknek. A táncstúdió vezetője, Shannon szintén nyomozni kezd, hiszen valaki megfenyegette, hogy ő lesz a következő…"




Ez végre könyv! Krimi a maga nemében. Sziporkázó párbeszédekkel tűzdelt történet, rengeteg cselekménnyel. Izgalmas, ugyanakkor humoros is. Shannon és Quinn nagyon jó kis páros, tetszenek a szópárbajok, és a tánctanulás is. Az különösen tetszett, hogy az írónő Rajzold le holtan című könyvének néhány szereplője és helyszíne ismét felbukkant ebben a történetben is. Jó volt, hogy nem lehetett előre tudni, ki a gyilkos, vagy kik a gyilkosok. Ahogy Quinn nyomozott, úgy izgultam én is, hogy milyen új információra derül fény legközelebb. Örülök, hogy a megérzéseim nem csaltak, és a 3 gyanúsítottból 2 tényleg bűnös volt. És a bűnös elnyerte méltó büntetését.


Pontozás: 10/10




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése