Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2017. március 5., vasárnap

Oups-os nyereményjáték eredményhirdetés

Sziasztok, szép délutánt mindenkinek!

Először is szeretném megköszönni a játék résztvevőinek, hogy velem tartottak, és hogy voltak, akik megfogalmazták, hogy számukra mit is jelent a szeretet. 
A játékban most huszonnégyen vettek részt, amit megvallok picit keveselltem. Hiszen ez egy olyan vissza nem térő lehetőség volt, amit bizony kár lett volna kihagyni, szerintem a résztvevők ezzel egyetértenek. Az Oups könyvsorozat kedves grafikával tarkított és sok bölcsességet tartalmazó könyvei remek ajándékként szolgálhatnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szóval kissé fejbe kólintott, hogy több mint háromszázan látták a bejegyzést, mégis csak ennyi jelentkező volt. Ennyire nem olvasnak már az emberek a gyerekeiknek? 
Na mindegy, ezt nem valószínű, hogy valaha is megértem. Minket még abban a szellemben neveltek, hogy a könyvek szellemi táplálékok kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és hogy amit elolvasunk vagy megtanulunk, azt a tapasztalatot már nem veheti el tőlünk senki. Egy biztos. Ha gyermekem lesz, én időt fogok szakítani a mesélésre, a jól ismert mesekönyvektől kezdve a kevésbé ismerteken át egészen a saját meséimig mindennel megismertetem majd, ahogy azokat a gyerekeket is, akikre időről időre vigyázok. 

A sorsolást most is a miniwebtool sorolója segítségével végeztem, a nyertest pedig itt látjátok: 


Szívből gratulálok, a nyeremény átvételével kapcsolatban üzenetben egyeztetünk. 
Remélem sok vidám percet szerez majd nektek, és felmelegíti a szíveteket ez a kis földönkívüli szeretetnagykövet! :)

Minden résztvevőnek köszönöm szépen, hogy velem játszott, remélem továbbra is velem tartotok, és az olvasmányajánlókban is találtok olyat, ami felkelti az érdeklődéseteket. Hamarosan új bejegyzéssel is jelentkezem, és játékok is lesznek még az idén. 
Csodás hétvégét, olvasásban és szeretetben gazdag időszakot kívánok! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése