Idézet

"Olvasd, nézd, hallgasd azt, amire a szervezeted vágyik, meglátod, minden hangulatodra, állapotodra találsz műfajt, s azon belül keresd azt a darabot, amelynek színvonala megüti a mértékedet." /Vavyan Fable/

"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." /Vavyan Fable/

2011. november 20., vasárnap

Új hely, új blog

Sziasztok!

Sajnos a Freeblog oldalán elvesztek a bejegyzéseim úgy fél évre visszamenőleg, ezért úgy döntöttem, átköltözöm a könyves blogommal ide. Igyekszem majd ide feltölteni a régebben ott közzétett, de törlődött könyvvéleményeket, hiszen elég sokat dolgoztam azon, hogy ezek létrejöhessenek. Remélem tetszeni fog mindenkinek a blog, hiszen nagy figyelemmel fogom szerkeszteni. Elég sokféle könyv lesz itt boncolgatva, ugyanis mindent elolvasok ami elém kerül, aztán vagy tetszik, vagy nem. :o) 

A közelebbi barátaim Ariadnénak becéznek a törimániám miatt.  Ha szeretsz olvasni, és érdekelnek a könyvek, akkor jó helyen jársz. Ez a blog csak és kizárólag könyvekről fog szólni. Hogy mit találhatsz majd itt ha visszalátogatsz? Könyvismertetőt, könyvajánlót, véleményt. Egyéni tetszés szerinti pontozást. Ha van véleményed, szívesen fogadom, amennyiben azt kulturált kommentben teszed. Mindenkinek csodás olvasmányokkal teli boldog életet kívánok!

Ariadne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése